Naročanje na naši spletni strani je zelo enostavno:

1. V zavihku "Ponudba-naročilo" označite željene pridelke in njihovo količino.

2. V spodnjem delu nato preglejte svoje naročilo in vpišite svoje podatke, obvezen datum na katerega boste naročilo prevzeli, ter morebiten komentar. Za tekoči dan naročilo ni mogoče. Naročite lahko za naslednji dan oz. nekaj dni vnaprej. To nam narekuje narava dela, saj moramo pridelke na njivah nabrati in pripraviti, tako da naročilo za tekoči dan ni mogoče.

3. Potrdite naročilo.

4. Ob uspešno oddanem in sprejetem naročilu, prejmete na svoj e-mail naslov potrdilo naročila. Preverite tudi v predalčku "Vsiljena pošta" oz. "spam", saj se pri nekaterih poštnih predalih zgodi, da naš mail obravnava kot spam. Če še vedno niste prejeli potrdila, vas prosimo da nas kontaktirate na e-mail: kmetija.burgar@gmail.com ali na GSM: 041 694 456.

5. Naročilo prevzamete na naši kmetiji na izbrani datum. Kje se nahajamo si lahko ogledate na zemljevidu..

6. Od fizičnih oseb sprejemamo gotovinska plačila ali predpačila z nakazilom na naš bančni račun odprt pri NLB d.d. številka: SI56 0203 3371 0837 532. Smo namreč kmetija ki spada med "pavšaliste", tako da smo obdavčeni po katasterskem dohodku in nam računov za pridelke ni potrebno izdajati kadar to prodamo neposredno končnemu potrošniku.

7. V primeru, da naše pridelke kupujete za potrebe vašega podjetja, nam to sporočite v komentarju in sporočite podatke podjetja, da vam že vnaprej pripravimo dobavnico oz. račun.

Vse ostale podrobnosti glede naročanja naših pridelkov si lahko preberete v pogojih poslovanja.

Glede na to, da se trudimo biti na naši kmetiji na vseh področjih kolikor se da ekološki, se priporočamo za vračilo embalaže od jajc, lončkov fi 9cm za sadike, gajbic za zelenjavo, lupin od jajc in posušenega kruha, ki ga shranjujte v papirnatem škrniclju ali kartonski škatli, da ga ne napade plesen. Hvala.

EKOLOŠKA KMETIJA BURGAR
Tacenska cesta 151
1211 Lj-Šmartno


Delovni čas:
PON - PET10:00 - 19:00
SOB10:00 - 13:00
NEDZAPRTO

Izpolni spodnji obrazec in se prijavi na naše novice!

Prijavi se

Galerija