Naročanje na naši spletni strani je zelo enostavno:

1. V zavihku "Ponudba-naročilo" označite željene pridelke in njihovo količino.
2. V spodnjem delu nato preglejte svoje naročilo in vpišite svoje podatke, obvezen datum na katerega boste naročilo prevzeli, ter morebiten komentar. Za tekoči dan naročilo ni mogoče. Naročite lahko za naslednji dan oz. nekaj dni vnaprej.
3. Potrdite naročilo.
4. Ob uspešno oddanem in sprejetem naročilu, prejmete na svoj e-mail naslov “Potrdilo naročila”. Preverite tudi v predalčku "Vsiljena pošta" oz. "spam" saj se pri nekaterih poštnih predalih zgodi da naš mail obravnava kot spam. Če še vedno niste prejeli potrdila vas prosimo, da nas kontaktirate na e-mail: kmetija.burgar@gmail.com ali na GSM: 041/694-456.
5. Naročilo prevzamete na izbrani datum na naši kmetiji. Lokacijo si lahko ogledate na zemljevidu na koncu naročilnice ali v zavihku "Kontakt"
6. Od fizičnih oseb sprejemamo samo gotovinska plačila. Smo namreč kmetija ki spada med "pavšaliste", tako da smo obdavčeni po katasterskem dohodku in nam računov za pridelke ni potrebno izdajati kadar to prodamo neposredno končnemu potrošniku.
7. V primeru, da naše pridelke kupujete za potrebe vašega podjetja, nam to sporočite v komentarju in sporočite podatke podjetja, da vam že vnaprej pripravimo dobavnico oz. račun.

Redne mesečne gajbice naročite zgolj 1x in jih nato prejemate do preklica. Dan prevzema je lahko na poljuben dan v tednu, ki si ga izberete, prevzem je na naši kmetiji. Po prijavi na redno tedensko gajbico prejmete dodatno e-pošto z pristopno izjavo, ki nam jo nato izpolnjeno vrnete ob prvem prevzemu. Vsebina gajbic se skozi sezono spreminja glede na razpoložljivost sveže zelenjave oz. izdelkov iz naše predelave, naročite pa jih kot ostale posamezne artikle v zavihku "Ponudba-naročilo".
Pri naročilu gajbice upoštevamo 10% popust na vse pridelke, ki so v njej. Tako dobite več za manj denarja.
V zimskem času je ponudba v gajbicah okrnjena, kar bomo upoštevali tudi pri ceni, če bo to potrebno, oz. jih nekaj časa celo ne bo. Žal nam narava ne omogoča pridelave čez celo leto.

Vaše naročilo lahko oddate za naslednji dan in največ 7 dni vnaprej. To nam narekuje narava dela saj moramo pridelke na njivah nabrati in pripraviti tako da naročilo za tekoči dan ni mogoče.

Vse ostale podrobnosti glede naročanja naših pridelkov si lahko preberete v pogojih poslovanja ki so objavljeni na dnu spletne strani.

Glede na to da se trudimo biti na naši kmetiji na vseh področjih kolikor se da ekološki se priporočamo za vračilo embalaže od jajc, lončkov fi 9cm za sadike, gajbic za zelenjavo, lupin od jajc in posušenega kruha, ki ga shranjujte v papirnatem škrniclju ali kartonski škatli, da ga ne napade plesen. Hvala.

EKOLOŠKA KMETIJA BURGAR
Tacenska cesta 151
1211 Lj-Šmartno

Delovni čas:
PON - PET8:00 - 18:00
SOB8:00 - 12:00
NEDZAPRTO

Izpolni spodnji obrazec in se prijavi na naše novice!

Prijavi se

Galerija